• LIVRARE

Coletele se expediaza  prin intermediul serviciului de curierat rapid (door to door)- FAN COURIER

Comanda este expediata in 24-48 de ore de la plasarea ei prin intermediul formularului de comanda sau prin email la adresa comenzi@naturalehandmade.ro.

Coletul ajunge la adresa indicata in formularul de comanda in 1-2 zile lucratoare.

Continut colet:
                         -produsele comandate
                         -factura fiscala corespunzatoare comenzii (fara taxa de livrare)

In cazul constatarii unor nereguli legate de integritatea comenzii , va rugam sa ne anuntati in termen de 48 de ore de la primirea comenzii prin intermediul formularului de contact sau la adresa de email contact@naturalehandmade.ro.

  • TAXE LIVRARE

valoare comanda:

  0 -149.9 lei ……………....    18.4 lei (plata -ramburs)

  peste 150 lei ……………..   transport gratuit (in limita sumei de 18.4 lei)

Tarifele de mai sus se aplica expedierilor efectuate in localitatile aflate in aria de acoperire FAN COURIER.

Pentru expedierile efectuate in localitatile aflate in afara ariei de acoperire FAN COURIER, se aplica un tarif de 0.99 lei/km ( calculata de la cea mai apropiata localitate din aria FAN COURIER pana la localitatea de destinatie).

 

  • RETURNARE PRODUSE

Produsele achizitionate la distanta pot fi returnate in termen de 10 zile de la primirea comenzii, conform OG 130/2000, in ambalajul original, in acceasi stare in care au fost primate fara penalitati si fara invocarea unui motiv.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala cumparatorului, prin intermediul aceluiasi curier cu care au fost livrate.

Cumparatorul poate solicita schimbarea produselor sau returnarea contavalorii acestora.Contravaloarea produselor va fi returanata in maxim 30 zile de la renuntarea la cumparare in contul indicat de client.

  • PLATA

Ramburs – la primirea coletului se achita curierului contravaloarea produselor inclusiv taxa de livrare.

Dupa plasarea comenzii prin intermediul formularului de comanda sau la adresa de email comenzi@naturalehandmade.ro, veti primi un email de confirmare a comenzii care va cuprinde valoarea totala ce trebuie achitata curierului.

Ordin de plata- Plata prin ordin de plata se face in baza unei facturi proforme emise de noi in urma plasarii comenzii de catre dvs prin intermediul formularului de comanda sau email. Factura proforma va cuprinde contravaloarea produselor comandate de dvs, fara taxa de livrare care va fi achitata la livrarea coletului.  Comanda va fi expediata numai dupa confirmarea platii.


Nu sunt produse

To be determined Transport
0,00 lei Total

Plateste