Formulele cosmetice Naturotto

Toate formulele Naturotto respectă un proces de creație deopotrivă creativ și strict științific, urmărind să cuprindă complexitatea și simplitatea naturii în formule cosmetice eficiente și sigure.

ALEGEREA INGREDIENTELOR

Pentru fiecare produs alegem ingredientele naturale care servesc cel mai bine funcției acestuia, nu lăsăm niciun ingredient la întâmplare. Alegem exclusiv ingrediente din surse sigure, certificate, controlate. Ne asigurăm personal de proveniența acestora prin verificări periodice.

CREAREA FORMULELOR

Faptul că un produs conține numai ingrediente naturale nu este suficient pentru a concepe un produs cosmetic bun. Chiar dacă sunt naturale și bogate în nutrienți, multe dintre aceste substanțe naturale, aduc beneficii doar dacă sunt folosite în concentrațiile potrivite și/sau combinate cu alte substanțe. Aici intervin știința noastră și tradiția familiei în lucrul cu ingrediente din natură.

Concentrațiile ingredientelor din fiecare formulă sunt atent determinate pentru a pune în valoare toate calitățile ingredientelor și a crea formule cosmetice concentrate, active, eficiente.

Creștem eficiența ingredientelor naturale alese prin formule FĂRĂ APĂ. Absența apei ferește produsele de riscul de a forma diferite microorganisme nedorite și asigură un termen de valabilitate mai îndelungat FĂRĂ CONSERVANȚI.

Toate formulele create în laboratorul nostru sunt curate, FĂRĂ CONSERVANȚI, FĂRĂ STABILIZATORI, produsele menținându-se doar datorită conservanților naturali din ingrediente. Astfel că termenele de valabilitate variază între 6 și 12 luni, în funcție de produs și de condițiile de păstrare.

AMBALAREA PRODUSELOR

Produsele noastre sunt ambalate pentru a asigura în primul rând integritatea produselor și siguranța pentru utilizatori. Folosim recipiente din sticlă colorată pentru a feri produsele de lumină și de razele directe ale soarelui. 

Produsele au gramaje cuprinse între 4 și 100 (ml/g), în funcție de produs, special dozate pentru a asigura utilizarea ideală în termenul de garanție Fiind produse concentrate, fără apă, iar cele pentru ten și corp, aplicându-se pe pielea umedă, în strat subțire, produsele durează mai mult timp și se consumă mai încet față de cosmeticele cu apă.

naturotto-formule-naturale

Ingrediente 100% naturale

Te poți informa cu ușurință despre beneficiilie fiecărui ingredient aflat în compoziția oricărui produs cosmetic Naturotto. Vei afla ce produs ți se potrivește și de ce.

Igredientele pe care le folosim provin din surse controlate. Le verificăm atent, periodic pentru a respecta calitatea promisă.

ULEIURI VEGETALE

Pentru că sunt atât de bogate în vitamine, minerale și multe alte elemente benefice, uleiurile vegetale cosmetice ajută, în funcție de diferitele lor proprietăți, la rezolvarea unor probleme ale pielii. Fiecare ulei vegetal are propriile calități, făcându-l folositor pentru anumite neajunsuri ale pielii; de aceea este important să știm ce beneficii ne poate aduce fiecare ingredient. 

UNTURI

Unturile vegetale sunt solide la temperatura ambientală devenind lichide la temperaturi mai ridicate și sunt obținute, de regulă, din fructul plantei. Unturile vegetale virgine, nerafinate sunt obținute prin diverse metode artizanale, în funcție de fructul din care sunt extrase și au ca trăsătură comună faptul că sunt exrem de emoliente.

ULEIURI ESENTIALE

Uleiurile esențiale sunt substanțe lichide cu un aspect uleios extrase din diferitele părți ale plantei (flori, semințe, frunze, tulpini etc). Acestea sunt extrase prin presare la rece, distilare sau extracție cu solvenți (când celelalte metode nu pot fi folosite datorită fragilității plantei). 

 

Fără apă. Fără risipă.  

Află mai multe despre beneficiile formulelor cosmetice concentrate, fără apă și despre ingredientele pe care le folosim și ce pot face pentru tine din articolele noastre și urmărindu-ne pe Instagram și Facebook.


Nu sunt produse

To be determined Transport
0,00 lei Total

Plateste