Tot ce am învățat până acum am învățat de la natură.

Ne-am dat timp să înțelegem ingredientele naturale până când am ajuns la formule cosmetice exclusiv naturale, concentrate, fără apă, care să îți ofere și ție timp pentru tine.

Povestea noastră a început cu mult înainte ca gama de produse cosmetice de astăzi să prindă contur. Prin experiența, a două generații care ne preced în familia Otto, specializată în apicultură și crearea de produse naturale cu ingrediente apicole, inclusiv cosmetice, știința și pasiunea pentru natură și soluții naturale ne-a fost transmisă nemijlocit.

Noi, Mirela si Anca Otto, am preluat și dus mai departe cunoștințele despre modul de preparare a produselor cosmetice din ingrediente naturale. Am descoperit noi ingrediente concentrate și active, uleiuri esențiale minunate, accesorii care vă vor schimba viața în bine și, cu multă răbdare și creativitate am ajuns aici.

Ne-am schimbat numele din Naturale handmade în Naturotto pentru a onora tradiția familiei noastre și a scrie mai departe o poveste ce va dăinui în timp, peste generații.

Fiecare formulă din gama noastră de cosmetice are la bază un proces meticulos de creare și testare, știința naturii și știința familiei noastre.

Obiectivul nostru este să oferim produse cosmetice EFICIENTE și SIGURE. Toate produsele sunt TESTATE DERMATOLOGIC înainte să ajungă în magazine și, garantăm că niciun produs NU ESTE TESTAT PE ANIMALE.

Știm că natura cuprinde în ea soluțiile tuturor problemelor noastre și, cât timp o respectăm, ne vom putea bucura de darurile ei și, mai ales de timpul pe care ni-l îngăduie..

Naturotto, gama cosmetice naturale 100%
Naturotto este despre timp.


Știința și timpul investite în fiecare produs, timpul de care are nevoie natura pentru a ne oferi cele mai curate ingrediente, timpul de care fiecare dintre noi are nevoie, pentru sine.

Niciun produs cosmetic nu ar trebui să promită minuni peste noapte pentru că minunile naturii sunt cele care lucrează mereu, discret, pas cu pas.

Ce promit produsele noastre este că te vor face sa te simți bine cu tine, și, dacă ai răbdare și perserverență, vei vedea că ritmul naturii poate funcționa în favoarea ta. Nu promitem nimic din ce natura nu poate livra.


Credem în puterea naturii.

Folosim doar ingrediente naturale pentru a obține rezultate vizibile în timp.

Credem în frumusețe.

Ne înconjoară în natură și are nevoie de grija și atenția noastre pentru a crește.

Credem în integritate.

Suntem puternic motivați să facem bine pentru noi folosind natura și să întoarcem binele și în natură.

 • Cunoaștem natura și împărtășim deschis cunoștințele noastre,

  Toate ingredientele sunt din surse verificate, scrise citeț pe toate ambalajele noastre. În procesul de creare a produselor nu folosim aditivi, conservanți, nimic din ce ar putea afecta beneficiile naturii asupra pielii. Formulele fără apă și ambalajele din sticlă colorată în masă ne permit să putem garanta un termen rezonabil de utilizare.

 • Respectăm plantele și animalele deopotrivă, 

  Niciun produs și niciun ingredient din produsele noastre nu sunt testate pe animale. Folosim exclusiv ingrediente naturale, din surse verificate și testate și ne asigurăm că toate produsele sunt testate DERMATOLOGIC în laboratoare specializate înainte de a ajunge la tine.

 • Încurajăm reciclarea și descurajăm risipa, 

  Toate produsele sunt ambalate în recipiente de sticlă frumos colorată în masă și pot fi refolosite sau reciclate.  Ele ne garantează și faptul că produsele se păstrează bine, ferite de razele soarelui, mai mult timp. 

  Formulele fără apă sunt special create pentru a dura mai mult timp. Apa este un mediu care încurajează formarea de microorganisme care pot altera calitatea produselor în absența conservanților. Absența apei din compoziție împreună cu recomandările clare de utilizare permit folosirea unei cantități mai mici de produs, pentru o perioadă mai lungă de timp.

  În procesul nostru de fabricare avem grijă să nu producem mai mult decât este nevoie, să nu aruncăm ingrediente, să ne respectăm tradiția și natura.

 • Fiecare pas până la produsul cosmetic final este făcut cu responsabilitate. 

  Înainte de a fi comercializat, fiecare produs cosmetic manufacturat sub marca noastră a fost testat din punct de vedere dermatologic, bacteriologic și microbiologic, conform reglementărilor UE în laboratoare acreditate, și declarat apt pentru siguranța sănătății.

Intră în magazin


Nu sunt produse

To be determined Transport
0,00 lei Total

Plateste