Ingredientele naturale

Te poți informa cu ușurință despre beneficiilie fiecărui ingredient aflat în compoziția oricărui produs cosmetic pe care îl manufacturăm. Vei afla astfel mai ușor ce produs ți se potrivește și de ce.

Igredientele pe care le folosim provin din surse controlate și sunt atent selecționate și verificate în vederea respectării calității și veridicității.

ULEIURI VEGETALE

Pentru că sunt atât de bogate în vitamine, minerale și alte substanțe utile, uleiurile vegetale cosmetice ajută, în funcție de diferitele lor proprietăți, la rezolvarea unor probleme ale pielii. Fiecare ulei vegetal are propriile calități, făcându-l folositor pentru anumite neajunsuri ale pielii. Vezi lisa uleiurilor vegetale pe care le folosim și beneficiile lor.

UNTURI

Unturile vegetale sunt solide la temperatura ambientală devenind lichide la temperaturi mai ridicate și sunt obținute, de regulă, din fructul plantei. Unturile vegetale virgine, nerafinate sunt obținute prin diverse metode artizanale, în funcție de fructul din care sunt extrase și au ca trăsătura comună faptul ca sunt exrem de emoliente. Vezi lista unturilor vegetale pe care le folosim și beneficiile lor.

ULEIURI ESENȚIALE

Uleiurile esențiale sunt substanțe lichide cu un aspect uleios extrase din diferitele părți ale plantei (flori, semințe, frunze, tulpini etc). Acestea sunt extrase prin presare la rece, distilare sau extracție cu solvenți (cand celelalte metode nu pot fi folosite datorită fragilității plantei). Vezi lista uleiurilor esențiale pe care le folosim și beneficiile lor.

ALTE INGREDIENTE

Află care sunt celelalte ingrediente din produsele noastre cosmetice și de ce le-am ales.


Nu sunt produse

To be determined Transport
0,00 lei Total

Plateste