Folosirea si pastrarea produselor noastre

Daca ati achizitionat un produs de la noi, inseamna ca va pretuiti sanatatea. In acelasi timp vrem sa va fim alaturi cu cateva informatii care sa va ajute sa beneficiati in mod complet de produsul nostru.

Iata cateva lucruri de retinut despre produsele noastre:
- intrucat singurii conservanti sunt cei aflati in compozitia naturala a ingredinetelor, recomandam pastrarea acestor produse , dupa achizitionare, la loc uscat si racoros, ferite de razele directe ale soarelui si la temperaturi constante ( teperatura ambientala 20° - 25°).
- majoritatea produselor noastre cosmetice sunt ambalate in recipiente de sticla, avand rolul de a feri continutul de variatiile de temperatura , variatii ce pot duce la alterarea mult mai rapida a produsului. Sticla este un material natural, care prezintă stabilitate din punct de vedere chimic şi are caracter impermeabil. Datorită acestor calităţi unice, sticla asigură cea mai bună şi cea mai sănătoasă protecţie a continutului.
- datorita manufacturarii, produsele pot prezenta imperfectiuni care nu afecteaza in niciun mod calitatea acestora.

SAPUNURILE NOASTRE

folosirea.pngDaca in prezent folositi sapun lichid, trecand la un sapun solid veti observa in scurt timp ca nu exista inconveniente in folosire, mai ales ca sapunurile noastre fac aceeasi spuma abundenta ca un sapun lichid sau un gel pentru dus. Beneficiile se vor observa in timp, cand pielea nu va mai fi atat de uscata ( cunoscut fiind ca detergentul din sapunuri sau geluri de dus usuca); pielea va ramane catifelata si parfumata natural.
- pentru a pastra sapunul un timp cat mai indelungat, folositi o savoniera care asigura o buna scurgere a apei dupa folosire.
Sapunul poate inlocui cu succes gelul de dus; prin frecarea sapunului de buretele de baie, acesta va produce spuma abundenta.
Sapunurile noastre cantaresc minim 80g. Datorita faptului ca sunt taiate manual , greutatea lor variaza usor.

CREME concentrate, fara adaos de apa,  NATURALE

Cremele noastre naturale, fie ca vorbim despre cele pentru ten, cea de maini/coate/picioare sau cea pentru conturul ochilor, sunt manufacturate numai din unturi si uleiuri vegetale presate la rece , fara continut de apa., fiind deci, produse concentrate.
Sunt ambalate in recipiente de sticla, singurele indicate pentru pastrarea in conditii optime a unui produs natural.
In functie de loturile de fabricatie,aceste produse pot prezenta diferente de culoare, miros sau consistenta, cauzate de variatiile climatice la care sunt supuse ingredientele folosite.
Imperfectiunile si eventualele impuritati se datoreaza ingredientelor nerafinate si manufacturii.
Eventuala cristalizare nu influenteaza calitatile cremei decat in ceea ce priveste aspectul.

                                                                                                                                                      folosirea.png

Folosirea cremelor noastre NATURALE

Cateva sfaturi pentru a te bucura din plin de produsul nostru:
- aplicati aproximativ o treime din cantitatea care ati fi aplicat-o dintr-o crema conventionala, pe baza de apa. Raspandirea cremei pe varfurile degetelor inainte de a o intinde pe fata sau corp, va ajuta sa aplicati un strat subtire, uniform
- se aplica pe pielea umeda , in strat subtire, curatata in prealabil, prin masaj, pana la absorbtie; apa cu care se umezeste tenul inainte de aplicare poate fi apa obisnuita, apa florala, apa de izvor, etc.
- cantitatea optima unei aplicari difera de la un ten la altul; dupa cateva aplicari se va ajunge la o cantiate ideala de aplicat prin marirea sau micsorarea acesteia, in functie de situatie.
- pentru o igiena completa se poate folosi o paleta pentru a lua crema din recipient
- puneti intotdeauna capacul dupa folosirea produsului;
Veti observa ca produsul se consuma in timp mult mai indelungat decat o crema pe baza de apa.

Pastrarea cremelor noastre NATURALE

Nu necesita si nu recomandam pastrarea la temperaturi scazute, intrucat, prin folosire, produsul va fi supus variatiilor de temperatura (rece-cald) ce ii pot afecta calitatea si consistenta.
Deoarece cremele nu contin emulgatori, consistenta acestora va varia in functie de temperatura la care sunt depozitate; in cazul in care produsul este expus la caldura, va deveni mai moale. Pentru a reveni la consistenta normala, mutati pur si simplu produsul cosmetic intr-un loc racoros. In cazul in care se intareste dupa expunerea la frig, trebuie doar sa apasati pe suprafata cremei si se va inmuia sub degete.

Cremele pot fi folosite timp de 3 luni de la deschidere . Produsul, fiind unul natural, poate fi folosit cu aceleasi beneficii si dupa trecerea termenului de 3 luni de la deschidere, daca a fost pastrat si folosit corespunzator (daca produsul nu prezinta semne de alterare, miros, aspect modificate, poate fi folosit inca 1-2 luni)

ULEIURI PENTRU MASAJ SI CORP

Uleiurile sunt ambalate in sticle de sticla de 100 ml pentru a asigura pastrarea continutului natural in cele mai bune conditii. Culoarea inchisa a sticlei impiedica patrunderea directa a razelor soarelui – care pot cauza alterarea produsului.
S-a acordat o atentie deosebita ambalarii acestor produse, intrucat, datorita destinatiei lor, pot intra in contact cu caldura si soarele.

Uleiul de corp

- contine ca ingredient uleiul de zmeura rosie, un ulei cu un grad ridicat de protectie solara, si poate fi folosit cu succes ca ulei pentru plaja;
- ca ulei pentru corp se aplica pe pielea umeda, dupa dus prin masaj, pana la absorbtie;
- este dotat cu orificiu reductor pentru o aplicare mai usoara; se evita astfel aplicarea unei cantitati prea mari.

folosirea.png

Uleiul pentru masaj CHILLI

– trebuie folosit potrivit strict destinatiei sale.
– aplicarea in zonele cu celulita, in strat subtire.
Evitati contactul cu ochii si gura.Nu aplicati pe pielea cu leziuni.Contraindicat persoanelor cu varice, fragilitate capilara, hipertensiune, probleme ale rinichilor sau aflate in perioada de sarcina/alaptare; evitati expunerea la soare cel putin 4 ore dupa aplicare Masajul se intrerupe in cazul sensibilitatii la unul dintre ingrediente.
Se recomanda in mod special in cazul acestui produs efectuarea unui patch test inainte de folosire, avand in compozitie mai multe ingredinete potential iritante. Aspectul de piele rosie si incalzita, in limite normale, reprezinta efectul imediat pe care trebuie sa il aiba produsul.
Spalati intotdeauna mainile dupa utilizare.Nu folositi mainile in timpul aplicarii si pentru alte activitati.

DEODORANT SOLID

- este ambalat intr-un recipient ce permite aplicarea usoara a deodorantului in zona axilara ( atentie – pentru a rula produsul in exterior se invarte rotita recipientului din dreapta spre stanga);

- de preferat a se aplica pe ielea umeda.

SERURI PENTRU TEN

- sunt ambalate in sticle de sticla de 25 ml pentru a asigura pastrarea continutului natural in cele mai bune conditii.Culoarea inchisa a sticlei impiedica patrunderea directa a razelor soarelui si alterarea continutului.
- sunt dotate cu pulverizator pentru o aplicare mai usoara; se evita astfel aplicarea unei cantitati mai mari decat cea necesara ( o pulverizare completa elibereaza aproximativ 0.1 ml ulei).
- recomandam pastrarea acestor produse , dupa achizitionare, la loc uscat si racoros, ferite de razele directe ale soarelui, la temperaturi constante ( temperatura ambientala 20° - 25°).
Nu necesita si nici nu recomandam pastrarea la temperaturi scazute, intrucat prin folosire produsul va fi supus variatiilor de temperatura ( rece-cald) ce ii pot afecta calitatea.

-se aplica in cantitate mica (1-2 pulverizari), pe pielea uda , curatata in prealabil, prin masaj, pana la absorbtie- apa cu care se umezeste tenul inainte de aplicare, poate fi apa obisnuita, apa florala, apa de izvor, etc.
- dupa cateva aplicari, datorita pulverizatorului, se poate aprecia ce cantitate de ser necesita tenul la o aplicare, putandu-se astfel folosi aceeasi cantitate de fiecare data.

Naturale


Comparatie 0

Nu sunt produse

To be determined Transport
0,00 lei Total

Plateste