Folosirea și păstrarea produselor noastre

Formulele noastre au nevoie de grijă și timp și în utilizare pentru a te bucura pe deplin de beneficiile lor.

Întrucât NU AU CONSERVANȚI, recomandăm păstrarea tuturor produselor Naturotto la loc răcoros, ferite de razele directe ale soarelui, la temperaturi constante (teperatura ambientala 20° - 25°). Majoritatea produselor noastre sunt ambalate în recipiente de sticlă, cu rolul de a feri conținutul de variațiile de temperatură și de lumină. Sticla este un material natural, care prezintă stabilitate din punct de vedere chimic şi are caracter impermeabil.

CREME pentru ten și corp, concentrate, active, fără adaos de apă

Cremele noastre sunt manufacturate exclusiv din unturi și uleiuri vegetale presate la rece, fără apă. Sunt formule concetrate, active care hrănesc pielea în profunzime și îi asigură protecție de durată. Sunt ambalate în recipiente de sticlă, singurele indicate pentru păstrarea în condiții optime a produselor naturale.

In funcție de loturile de fabricație, cremele pot prezenta diferențe de culoare, miros sau consistență, datorită variațiilor climatice la care sunt supuse ingredientele folosite. Imperfecțiunile ți eventualele impurități se datorează ingredientelor nerafinate și manufacturii. Eventuala cristalizare nu influențează calitățile cremei decât în ceea ce privește aspectul.

crema-contur-ochi.jpg
mana-crema-corp.jpg
crema-fata-roseotto.jpg

Recomandări pentru a te bucura din plin de cremele noastre:

  • Aplică aproximativ o treime din cantitatea pe care ai fi aplicat-o dintr-o cremă convențională, pe bază de apă. Cantitatea optimă a unei aplicări diferă de la un ten la altul; după câteva aplicări vi afla cantitatea ideală pentru tine. Vei observa că produsul se consumă în timp mult mai îndelungat decât o cremă pe bază de apă.
  • Aplică în strat subțire, uniform, pe pielea curată și umedă și masează până la absorbție.
  • Pune întotdeauna capacul după folosirea produsului;
  • Nu necesită și nu recomandăm păstrarea la temperaturi scăzute, întrucât, prin folosire, produsul va fi supus variațiilor de temperatură (rece-cald) ceea ce i-ar putea afecta calitatea și consistența. Deoarece cremele nu conțin emulgatori, consistența acestora va varia în funcție de temperatura la care sunt depozitate; în cazul în care produsul este expus la căldură, va deveni mai moale. Pentru a reveni la consistența normală, mută pur și simplu produsul într-un loc răcoros. În cazul în care se întărește după expunerea la frig, trebuie doar să apeși pe suprafața cremei și se va înmuia sub degete.
  • Cremele pot fi folosite timp de 3 luni de la deschidere . Produsul, fiind unul natural, poate fi folosit cu aceleași beneficii și după trecerea termenului de 3 luni de la deschidere, dacă a fost păstrat și folosit corespunzător (dacă produsul nu prezintă semne de alterare, miros, aspect modificate, poate fi folosit încă 1-2 luni)

SERURILE PENTRU TEN sunt ambalate în sticle de sticlă colorată de 25 ml pentru a asigura păstrarea conținutului natural în cele mai bune condiții. Culoarea închisă a sticlei împiedică pătrunderea directă a razelor soarelui și alterarea conținutului. Sunt dotate cu pulverizator pentru o aplicare mai ușoară și pentru a evita aplicarea unei cantități mai mari decât necesar. (o pulverizare completă eliberează aproximativ 0.1 ml ulei).

crema-contur-ochi.jpg
mana-crema-corp.jpg
crema-fata-roseotto.jpg

SĂPUNURILE NOASTRE fac o spumă abundentă și hidratează și catifelează pielea în mod natural.

Sapunurile cântăresc minim 80g. Datorită faptului că sunt tăiate manual, greutatea lor variază ușor. Pentru a te bucura de săpun un timp cât mai îndelungat, îți recomandăm să folosești o savonieră care asigură o bună scurgere a apei după folosire. Săpunul poate înlocui cu succes gelul de duș prin frecarea sapunului de buretele de baie, acesta va produce o spumă abundentă.

ULEIURILE NOASTRE PENTRU MASAJ ȘI CORP sunt ambalate în sticle de sticlă de 100 ml pentru a asigura păstrarea conținutului natural în cele mai bune condiții. Culoarea inchisă a sticlei împiedică pătrunderea directa a razelor soarelui. Am acordat o atenție deosebită ambalării acestor produse pentru că, datorită destinației or, pot intra în contact cu căldura și soarele.

crema-contur-ochi.jpg
mana-crema-corp.jpg
crema-fata-roseotto.jpg

ULEIUL DE CORP conține ulei de zmeură roșie, un ulei cu un grad ridicat de protecție solară. Poate proteja pielea în cazul expunerii la soare.  Se aplică pe pielea umedă, după duș, prin masaj, până la absorbtie. Este dotat cu un orificiu reductor pentru o aplicare mai ușoară, pentru a evita aplicarea unei cantități prea mari.

ULEIUL PENTRU MASAJ CU CHILLI trebuie folosit strict destinației sale. Se aplică în zonele cu celulită, în strat subțire.
Evită contactul cu ochii și gura. Nu aplica pe pielea cu leziuni. Este contraindicat persoanelor cu varice, fragilitate capilară, hipertensiune, probleme ale rinichilor sau aflate în perioada de sarcină/alăptare. Evită expunerea la soare cel puțin 4 ore după aplicare. Masajul se întrerupe în cazul sensibilității la unul dintre ingrediente.
Se recomandă în mod special, în cazul acestui produs, efectuarea unui patch test înainte de folosire, având în compoziție mai multe ingredinete potențial iritante. Aspectul de piele roșie și încălzită, în limite normale, reprezintă efectul imediat pe care trebuie să îl aibă produsul.
Spălați întotdeauna mâinile după utilizare. Nu folosiți mâinile în timpul aplicării și pentru alte activități.

DEODORANTUL SOLID este ambalat într-un recipient ce permite aplicarea ușoară a deodorantului în zona axilară (atenție – pentru a rula produsul în exterior se învârte rotița recipientului de la dreapta spre stânga). Recomandăm aplicarea pe pielea umedă.


Nu sunt produse

To be determined Transport
0,00 lei Total

Plateste