Drepturi de autor
Intregul continut al site-ului, indiferent de natura lui (text, imagini, elemente grafice, software si alte elemente similare), este proprietatea APIVITAS COM SRL. Folosirea continutului fara acordul APIVITAS COM SRL este interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare. Nu aveti voie sa modificati, copiati, distribuiti, transmiteti, publicati, reproduceti, creati ceva derivat din orice informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul site-ului. Totusi, puteti face download sau copia materialele specifice oferite pentru download sau copiere.

Marci inregistrate

Denumirea NATURALE HANDMADE COSMETICS, sub orice forma ar aparea in site, logo si simbolurile asociate sunt proprietatea APIVITAS COM SRL Ele pot fi utilizate numai cu acordul APIVITAS COM SRL.
Politica de confidentialitate
Daca utilizati site-ul, se presupune ca sunteti de acord ca APIVITAS COM SRL sa poata inregistra si stoca informatii despre dvs., obtinute cu acordul dvs. prealabil, si le poate utiliza numai in scopul desfasurarii in conditii optime a colaborarii noastre.
Utilizarea informatiilor personale
Orice persoana care viziteaza site-ul NATURALE HANDMADE COSMETICS – www.naturalehandmade.ro si care ii ofera date sau informatii cu caracter personal prin intermediul acestui site isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru urmatoarele:

1.procesarea comenzilor sau cererilor dvs.
2.oferte de produse
3.solutionarea cererilor, intrebarilor sau reclamatiilor dvs.

Utilizarea in continuare a acestui site constituie acordul expres si neechivoc al dumneavoastra in conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001, cu modificarile si completarile ulterioare, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
Limitarea responsabilitatii
APIVITAS COM SRL si furnizorii/partenerii sai nu pot fi trasi la raspundere pentru nici un fel de daune, indiferent de natura acestora, ca rezultat, in timpul utilizarii site-ului si a serviciilor oferite prin intermediul acestuia, sau ca urmare a imposibilitatii utilizarii acestora. Desi face toate eforturile in acest sens, APIVITAS COM SRL nu garanteaza ca functionarea site-ului si a serverelor va fi neintrerupta si lipsita de erori, ca utilizarea site-lui este lipsita de riscuri (virusi, alte elemente sau actiuni care pot provoca daune, specifice Internetului si tehnologiilor digitale, inclusiv violarea securitatii informatiilor)

Utilizarea site-ului
In timpul utilizarii site-ului si a serviciilor sale, dvs., utilizatorul, va angajati sa respectati legile in vigoare si sa nu desfasurati activitati de tip cracking, hacking sau altele similare, care pun in pericol buna functionare a site-ului, a serverului, securitatea informatiilor etc.; va angajati sa nu modificati, copiati, distribuiti, transmiteti, afisati, publicati, reproduceti, creati produse derivate sau sa vindeti orice fel de informatii sau servicii obtinute prin intermediul site-ului.

Modificari
APIVITAS COM SRL isi rezerva dreptul de a modifica oricand termenii si conditiile de fata, fara vreo notificare prealabila. Modificarile vor fi afisate in aceasta pagina si vor avea efect imediat. Utilizarea site-ului dupa efectuarea oricaror modificari inseamna acceptarea implicita a acestora de catre dvs. sunt permanent in siguranta.


Nu sunt produse

To be determined Transport
0,00 lei Total

Plateste