Cosmetice altfel...

Bine ati venit in lumea noastra din mijlocul naturii! Ne-am dori sa puteti simti simti mirosul placut, natural al plantelor, uleiurilor esentiale, unturilor si uleiurilor vegetale care insoteste fiecare produs al nostru pretutindeni; in schimb, incercam sa va transmitem prin cuvinte toata starea de bine pe care acestea o lasa in urma lor.

Veti vedea ca produsele noastre sunt un alt fel de cosmetice, speciale prin compozitia 100% naturala. ingredientele de calitate, eficienta formulei, modul diferit de aplicare si folosire, consistenta.

Este ceea ce ne- am propus cand am inceput sa manufacturam primele produse cosmetice  in 2010, pentru ca astazi sa ne mandrim cu o gama selectiva, dar completa de produse NATURALE pentru ingrijirea si intretinerea tenului si a corpului.

Povestea noastra este una simpla. In familie ne bucuram de traditie in productia de miere si manufacturarea produselor apicole derivate , asfel ca  produsele naturale sun parte din viata noastra. Explorarea altor ingrediente pe care natura le ofera si crearea produselor cosmetice a venit firesc, pentru ca, asemenea produselor apicole ( reale susrse naturale de nutrienti) care sunt baza unei alimentatii sanatoase, cosmeticele  trebuie sa fie surse de sanatate pentru piele.  Este, asadar, usor de inteles de ce primul nostru produs creat este sapunul cu miere si propolis , un sapun extrem de bland cu pielea, potrivit pentru toate tipurile de ten, ce poate fi folost pentru corp, par si fata. Incet si sigur, au aparut celelalte cosmetice pentru ten, corp, buze, par din gama noastra. Si spunem incet si sigur, pentru ca fiecare produs  are in “spate” cercetari minutioase, multe probe, formule imperfecte, testari dermatologice, analize si munca facuta cu drag, toate pentru a ajunge la un produs eficient si sigur, un produs altfel.

Aceasta inseamna ca fiecare pas pana la produsul cosmetic final sa fie facut cu responsabilitate

ALEGEREA INGREDIENTELOR:

  • fiecare produs este formulat din ingredientele naturale care se potrivesc cel mai bine pentru functia acestuia; niciun ingredient nu se afla in formula produsului la intamplare
  • pentru a beneficia din plin de proprietatile ingredientelor naturale, precum si pentru a pastra calitatile acestora, produsele noastre nu contin apa.
  • ne-am asigurat si ne asiguram permanent ca ingredientele folosite provin din surse sigure, certificate, controlate

FORMULAREA PRODUSELOR

  • faptul ca un produs contine numai ingrediente naturale nu este suficient pentru a concepe un produs cosmetic bun.
  • chiar daca sunt naturale si bogate in nutrienti, multe dintre aceste substante naturale, aduc beneficii doar daca sunt folosite in concentatiile potrivite si/sau combinate cu alte substante - cel mai cunoscut exemplu fiind uleiurile esentiale (dar este cazul si altor ingrediente cosmetice naturale) care pot fi iritante in forma lor pura, insa isi pun in valoare calitatile extraordinare doar daca sunt folosite in concentatiile potrivite).
  • concentratiile in care s-au folosit ingredientele naturale in formularea produselor noastre au fost atent determinate, incat produsul final pune in valoare toate caliatile fiecarui ingredient cosmetic
Si pentru vrem sa oferim produse cosmetice “curate” nu s-au adaugat conservanti sau stabilizatori, produsele mentinandu-se doar datorita conservantilor naturali din ingrediente. Astfel ca termenele de valabilitate variaza intre 6 si 12 luni, in functie de produs si de conditiile de pastrare.

AMBALAREA PRODUSELOR

  • stim ca aspectul produsului conteaza foarte mult in zilele noastre, insa si in cazul ambalarii, pentru noi, utilitatea a fost mai importanta.
  • folosim astfel recipiente din sticla colorata pentru pastrarea produsului in conditii corespunzatoare; sticla de culoare inchisa asigura cea mai buna protectie unui produs natural
  • produsele noastre au gramaje cuprinse intre 4 si 100 (ml/g), in functie de produs. Fiind produse concentrate, iar cele pentru ten si corp, aplicandu-se pe piele umeda, in strat subtire, se consuma mult “mai greu” decat cosmeticele cu apa in compozitie. Cantitatea dintr-un recipient (desi poate fi mai mica decat a unui alt produs similar) este suficienta pentru o perioada indelungata de timp, datorita consistentei si modului diferit de aplicare.
Pentru ca in special HRANESC IN PROFUNZIME SI PROTEJEAZA, redau echilibrul natural al pielii si aspectul sanatos actionand asemenea suplimentelor naturale.
Ca orice produs pentru uz intern sau extern cu adevarat 100% natural, efectele benefice ale produselor noastre asupra pielii se vor simti atat imediat, cat si in timp, chiar si dupa ce nu mai sunt aplicate.

Va multumim ca ati avut curiozitatea sa aflati mai multe despre noi si cosmeticele noastre altfel...

INTRA IN MAGAZIN

Inainte de a fi comercializat, fiecare produs cosmetic manufacturat sub marca noastra a fost testat din punct de vedere dermatologic, bacteriologic si microbiologic, conform reglementarilor UE in laboratoare acreditate, si declarat apt pentru siguranta sanatatii.
despre.png

Naturale


Comparatie 0

Nu sunt produse

To be determined Transport
0,00 lei Total

Plateste