Ce intelegem prin natural

 

 

          In prezent exista o multitudine de produse de igiena si cosmetice, iar alegerea celui potrivit a devenit din ce in ce mai complicata. Pentru ca pielea este cel mai mare organ al corpului omenesc, si pentru ca absoarbe o foarte mare parte din produsul cosmetic aplicat; multi dintre noi am inceput sa acordam o mai mare atentie ca produsele cosmetice pe care le folosim, desi isi indeplinesc rolul cosmetic, sa nu aiba in compozitie substante care ne pot afecta sanatatea.

      Stim deja ca unele dintre substantele folosite la fabricarea cosmeticelor (substante cu rol de conservare, de stabilizare, de fluidizare,etc..) au fost interzise sau limitate in concentratii, fiind clasificate ca fiind toxice, asfel ca este din ce in ce mai important sa ne informam cu privire ca compozitia exacta a produselor pe care le folosim, asigurandu-ne ca vom avea parte doar de beneficii.

    In acelasi timp, calitatile extraordinare ale ingredientelor obtinute din surse naturale, si , mai ales, interesul consumatorului pentru acestea, nu au trecut neobservate de producatorii de cosmetice din intreaga lume care au inceput sa foloseasca din ce in ce mai des ingrediente naturale in produsele lor. Gasim creme de fata cu ulei de argan, creme de corp cu ulei de cocos, cu unt de shea si multe alte cosmetice cu uleiuri si unturi naturale in compozitie. Ne intrebam insa, oare cat din acel ingredient natural se regaseste in produsul final, pentru a ne bucura efectiv de beneficiile acestuia? Nu isi pierde oare din calitati daca este insotit de alte substante, nu atat de naturale, in produsul final? 

Noi, prin natural, intelegem :

  • un produs care are in compozitie doar ingrediente proventite din surse naturale;  este 100% natural
  • ingredientele sunt obtinute prin metode care asigura pastrarea proprietatilor surselor naturale din care provin
  • prin metoda de fabricare a produselor se pastreaza calitatile deosebite ale ingredientelor.

Natural inseamna simplu

intelegem.png

Naturale


Comparatie 0

Nu sunt produse

To be determined Transport
0,00 lei Total

Plateste