Săpun GĂLBENELE și MUȘEȚEL

Sapun solid 100% natural

80/85g

Săpun cremos realizat cu uleiuri cosmetice vegetale, infuzie de gălbenele și mușețel. 

RECOMANDAT PENTRU: TOATE TIPURILE DE PIELE

Mai multe detali

17,00 lei

- +

 
Beneficii si Ingrediente

Săpun cremos realizat cu uleiuri cosmetice vegetale, infuzie de gălbenele și mușețel. Este potrivit tuturor tipurilor de piele, mai ales pielii delicate. Blând și calmant, hidratează pielea, o curăță și o pparfumează. Uleiul essential de geranium este potrivit atât pentru tenul gras cât și pentru cel uscat și este cunoscut pentru efectele sale de vindecare. Are proprietăți astringent, antiseptice și este benefic în eczema și dermatite.

 

INGREDIENTE: ulei de măsline, ulei de palmier, ulei de orez, ulei de cocos, ulei de struguri (semințe), ulei esențial de geranium, flori de mușețel, flori de gălbenele (infuzie)

Fiecare ingredient din formula produsului are un rol activ benefic.
Prin procesul de manufacturare folosit sunt păstrate toate proprietățile ingredientelor, nefiind procesate termic.

 
Recenzii
 
MOD DE FOLOSIRE

Recomandare: pentru a păstra săpunul un timp cât mai îndelungat, folosește o savonieră care asigură o bună scurgere a apei după folosire.

Săpunul poate înlocui cu succes gelul de duș. Prin frecarea săpunului de buretele de baie, acesta va produce o spumă abundentă. Îți recomandăm să încerci un burete natural pentru duș care te va ajuta să obții un masaj blând în timpul dușului și să îl folosești și refolosești mult timp, să eviți risipa.

Păstrare: la loc uscat și răcoros;

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat:

Nu sunt produse

To be determined Transport
0,00 lei Total

Plateste