Săpun MIERE și PROPOLIS

Sapun solid 100% natural

80/85g

Săpun hidratant, blând, antiseptic, realizat cu uleiuri cosmetice vegetale, calmează, curăță și repară pielea sensibilă.

RECOMANDAT PENTRU: PIELE SENSIBILĂ

Mai multe detali

15,00 lei

Acest produs nu mai este in stoc
 
Beneficii si Ingrediente

Săpun hidratant, blând, antiseptic, realizat cu uleiuri cosmetice vegetale, calmează, curăță și repară pielea sensibilă.

Propolisul și mierea au fost folosite ca agenți naturali de vindecare timp de sute de ani.  Uleiul esențial de pachouli este cunoscut ca un regenerator celular, un remediu pentru problemele pielii, cum ar fi: acnee, eczemă, inflamații, piele crăpată și iritată, infecții fungice.


INGREDIENTE: ulei de măsline, ulei de palmier, ulei de porumb, ulei de cocos, miere, polen, ulei de cătină albă, ulei essential de pachouli, tinctură de propolis.


Fiecare ingredient din formula produsului are un rol activ benefic.

 
Recenzii
 
MOD DE FOLOSIRE

Recomandare: pentru a păstra săpunul un timp cât mai îndelungat, folosește o savonieră care asigură o bună scurgere a apei după folosire.

Săpunul poate înlocui cu succes gelul de duș. Prin frecarea săpunului de buretele de baie, acesta va produce o spumă abundentă. Îți recomandăm să încerci un burete natural pentru duș care te va ajuta să obții un masaj blând în timpul dușului și să îl folosești și refolosești mult timp, să eviți risipa.

Păstrare: la loc uscat și răcoros;

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat:

Nu sunt produse

To be determined Transport
0,00 lei Total

Plateste