Blog archives

Blog categories

Latest Comments

No comments

Catuta bolg

De ce cosmetice fără apă

De ce cosmetice fără apă

Dacă ai ajuns aici probabil te întrebi de ce să alegi produse cosmetice fără apă sau de ce am ales noi să creăm formule cosmetice 100% naturale fără apă.

Departe de a fi principala caracteristică a produselor noastre cosmetice, absența apei adăugate în formulele noastre prezintă mai multe beneficii de care te invităm să te bucuri împreună cu noi.

În primul rând, produsele sunt mult mai concentrate, respectiv au un efect mai puternic și mai vizibil în timp.

Lucrăm cu uleiuri vegetale, unturi vegetale, uleiuri esențiale (în anumite produse) și alte ingrediente care să asigure calitățile necesare produselor, precum ceara de albine, miere, polen, pudră de alaun sau tinctură de propolis. Formulele fără apă ne asigură că folosim cantitatea necesară de ingrediente naturale active care să ofere produselor proprietățile necesare pentru a maximiza efectele bune pentru piele. Nu le adăugăm apă, prin urmare și ingredientele se află în proporție mai mare în produs.

Foarte important, nu adăugăm apă în cosmeticele noastre pentru a elimina ingredientele nefolositoare pentru piele, precum emulsifianți și stabilizatori.

Folosind exclusiv ingrediente naturale, acestea sunt supuse efectelor firești la expunerea la aer, apă și timp. Apa este un mediu care favorizează apariția microorganismelor care conduc la deteriorarea naturală și în timp a ingredientelor. Absența apei prelungește în acest fel durata de viață a cosmeticelor noastre, păstrând ingredientele naturale mai mult timp fără a fi nevoie să le adăugăm emulsifianți sau stabilizatori.

Pregătim toate cosmeticele la rece. Ingredientele naturale nu au nevoie de procesare termică și păstrează, în felul acesta, toți nutrienții importanți pentru piele.

Un alt avantaj al cosmeticelor fără apă este că durează mai mult timp. O cantitate mică de produs cosmetic fără apă comparativ cu aceeași cantitate dintr-un produs cosmetic cu apă va dura mai mult.

Să luăm exemplul cremei nutritive Geranium Bourbon. Un borcănaș de cremă nutritivă Geranium Bourbon Naturotto are 30 de g, comparativ cu cele mai multe creme de față care au în jur de 50 g. Poate părea puțin însă 30 de g de cremă nutritivă Naturotto vor ține pentru aproximativ 30-40 de aplicări. Numărul de aplicări poate varia în funcție de cantitatea de cremă pe care preferi să o aplici. Noi îți recomandăm să aplici o cantitate mică uniform pe pielea umedă și să masezi ușor până crema intră în piele. Aplicarea corectă te va ajuta să folosești crema mai mult timp și îți va asigura efectul cel mai plăcut după folosire.

În plus, poate părea că ne lăudăm, dar folosirea corectă a cremelor de față Naturotto și a serurilor faciale Naturotto are un efect plăcut mai de durată față de alternativele cu apă.

Efectul acela de ten luminos, hrănit și hidratat persistă de dimineață, de la prima aplicare, și până seara, la următoarea aplicare. Încearcă pe pielea ta și spune-ne într-un review de produs cum și se pare.

Am pomenit despre hidratare în contextul cosmeticelor fără apă pentru că hidratarea tenului și a pielii este esențială pentru un aspect sănătos al pielii și pentru confort.

Cremele, serurile și uleiurile noastre se aplică pe pielea umedă în timp ce ingredientele naturale hrănesc pielea în profunzime și creează o peliculă care ajută la păstrarea nivelului optim de apă în piele. Sigur, hidratarea vine și din interior și nimic nu poate suplini consumul de apă zilnic.

Am lăsat la urmă un beneficiu indirect al formulelor fără apă de care noi suntem entuziasmate și sperăm să îți transmitem din bucuria noastră. Anume, acela că te obligă sau îți permite (în funcție de cum stai cu timpul) să îți acorzi un minut de prezență cu tine în fața oglinzii.

Sunt nenumărate resurse online pentru masaj facial sau face yoga care te-ar putea insipira să optimizezi aceste clipe în favoarea tenului tău. Poți apela și la un masaj simplu, cu mișcări circulare ușoare pentru a ajuta cremele să pătrundă în piele. Noi știm sigur că orice rutină de îngrijire a pielii și a tenului, oricât de rapidă și de strecurată printre grijile zilnice ar fi, te va face să te simți mai bine cu tine.

 

 

 

 

 

Posted on 2022-11-18 by Naturotto Cosmetice naturale, Fără apă, fără risipă 0 703

Leave a CommentLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.
Prev

Nu sunt produse

To be determined Transport
0,00 lei Total

Plateste